Nu am uitat de SCRISOAREA DESCHISĂ pe care v-am promis-o!De fapt această SCRISOARE DESCHISĂ am scris-o în 2007 pentru premierul CĂLIN-POPESCU TĂRICEANU!Pentru că până a părăsit fotoliul de premier a rezolvat EXACT NIMIC din sesizările din scrisoare,am şters numele “domniei sale” şi am scris EMIL BOC!Rezultatul fiind acelaşi,l-am şters şi am scris EMIL BOC 2!Rezultatul fiind acelaşi,l-am şters şi am scris EMIL BOC 3,şi tot aşa până când EMIL BOC 4(5) a părăsit fotoliul de premier!Am şters numele “domniilor lor” şi am scris MIHAI RĂZVAN UNGUREANU!În afară de faptul că nici n-a avut intenţia de a rezolva vreun punct din scrisoare,bietul “om” nici n-a apucat să-nceapă ceva că a trebuit să părăsească fotoliul de premier.Am şters numele “domniei sale” şi am scris VICTOR-VIOREL PONTA!!!SCRISOAREA DESCHISĂ A RĂMAS INTACTĂ,NICI UNUL DIN CEI DE MAI SUS NEREUŞIND,SAU NEVRÂND,SĂ REZOLVE NICI MĂCAR UN PUNCT DIN SCRISOARE!!!Mai aştept câteva zile,poate,poate voi primi răspunsurile aşteptate cu modurile de soluţionare a PETIŢIILOR  mele,pe care le-am postat şi aici pe blog “SCRISOARE DESCHISĂ” şi “SCRISOARE DESCHISĂ 2”,de la SECRETARIATUL GENERAL al GUVERNULUI,MINISTERUL ECONOMIEI,MINISTERUL FINANŢELOR şi ANAF!!!Deja termenul maxim de 30 de zile,prevăzut de lege,pentru transmiterea răspunsului a expirat din 9 mai!!! Scrisoarea deschisă o voi posta pe 10 iunie,după exact o lună de întârziere în transmiterea răspunsurilor!!!Acum premierul a pus numai profesionişti în punctele cheie şi le-a spus să nu cumva să uite nici o clipă ce a declarat domnia sa:

1.TRANSPARENŢĂ TOTALĂ PRIVIND CHELTUIREA BANULUI PUBLIC!

2.NU HOTĂRÂT RISIPEI BANULUI PUBLIC!

3.LUPTĂ APRIGĂ CU CORUPŢIA ŞI PEDEPSIREA EXEMPLARĂ A INFRACTORILOR!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Până la postarea “SCRISORII DESCHISE” o să vă prezint o “SCRISOARE ÎNTREDESCHISĂ”,adresată tot premierului VICTOR-VIOREL PONTA,de către ASOCIAŢIA ARAD Km. ZERO şi semnată,în numele asociaţiei, de domnii DAN CIUCURIŢĂ şi VIRGIL FLOREA.Scrisoare integrală o puteţi citi pe starea natiunii .Aici o să redau cîteva pasaje care m-au uns pe suflet,precum şi câteva comentarii absolut extraordinare.

Domnule Prim-ministru Victor Ponta, 

…… aşteptările noastre, nu sunt neapărat de natură economică ( deşi sunt foarte importante) cât de natura a consolida încrederea că împreună putem reporni România.

Ştim însă că nimic nu se poate face dacă nu plecăm de la adevăr, cel care ne şi poate elibera. Credem aşadar, că vremea festivismului şi a prieteniilor trebuie lăsate deoparte ….

De asemenea nu vrem să ascundem faptul că ne dorim să vă fim aproape, dar nu o vom face necondiţionat, ci vom ţine seama de direcţia ce o veţi da ţarii prin deciziile pe care le veti lua.

Suntem în aceiaşi masură interesaţi de modul cum veti înţelege să schimbaţi oamenii care au permis spolierea avutului, concomitent cu pauperizarea populaţiei, precum şi tragerea la răspundere fără rezerve şi dezinhibat de posibile acuzaţii de natură politică, a colegilor din Parlament, din fostele guverne şi nu în ultimul rând a celui ce în mod fraudulos ocupă prima funcţie de reprezentare în Stat. …. Este nevoie, dacă spuneţi ca vă doriţi o schimbare, să începeţi deja să o faceţi …….

Nu avem vreo miză personală cu niciunul dintre cei ce presa a arătat cât sunt de nepotriviţi de a administra ţara, vrem să trăim bine împreună cu toţi care vor binele României dinăuntru şi din afara ei şi ne vom opune categoric iertării sau resemnării. Pentru că neplătind, riscul apariţiei şi repetării va exista iar noi ca şi naţiune nu ne vom vindeca.

Iată de ce domnule Prim ministru Victor Ponta, vă solicităm, noi cei din Asociaţia Arad km. zero să vă folosiţi de toate pârghiile legale pentru a da semnalul cu adevărat că cei care au furat în exerciţiul funcţiilor lor sau cei care s-au aflat în apropierea acestora şi s-au făcut părtaşi împreună cu ei la jaf, nu vor fi lasaţi să-şi consume în linişte anii următori şi vor fi traşi la răspundere, în acelaşi timp cu recuperările atât de necesare.

Asociaţia Arad km. zero

                                        Dan Ciucuriţă

                                        Virgil Florea

01.iunie 2012

 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TOŢI ROMÂNII AR TREBUI SĂ SE UNEASCĂ, SĂ SEMNEZE ACEASTĂ SCRISOARE ŞI SĂ O TRANSMITĂ PREMIERULUI VICTOR-VIOREL PONTA!!!!!

 Am o idee şi mai bună.Propun Asociaţiei Arad Km. zero să posteze această “SCRISOARE ÎNTREDESCHISĂ” pe site-ul http://petitiionline.ro/ sub formă de petiţie,şi să fie transmisă premierului VICTOR-VIOREL PONTA după ca va fi semnată de 100.000 de români!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Şi acum vă invit să vă delectaţi cu câteva comentarii SUPER la această “scrisoare întredeschisă”,  extrase de pe site-ul menţionat la început starea natiunii !

Comentarii

1.SENZATIONAL SI TERMINAL : COMPANIA CANADIANA ANGAJATA SA RECUPEREZE BANII DICTATORULUI DECLARA AZI IN 2012 ”RETINETI-L PE DAN VOICULESCU ! BANII LUI CEAUSESCU APARTIN POPORULUI ROMAN !

Am contactat in aceste zile compania canadiana angajata dupa impuscarea lui Ceausescu sa rezolve misterul banilor furati de Ceausescu. Raspunsul a venit surprinzator de clar.
VOICULESCU A FURAT BANII LUI CEAUSESCU !
Nu au aparut noi documene sau noi martori. STAM LA DISPOZITIA STATULUI ROMAN PENTRU A RECUPERA BANII LUI CEAUSESCU. ASISTAM LA CEA MAI MARE FRAUDA FINANCIARA DIN ISTORIA MODERNA !
Banii Crescent si conturile lui Ceausescu reprezinta in jur 4-5 miliarde dolari !

Firma de contabilitate juridica PEAT MARWICK THORNE din Toronto si firma de avocatura GOWLING, STRATHY & HENDERSON au fost angajate, la data de 12 martie 1990, de catre Ministerul Justitiei, in numele Guvernului Romaniei, sa depisteze conturile secrete ale Securitatii si ale familiei Ceausescu, in care se banuia ca se afla peste 1 miliard de dolari. Cercetarile detectivilor canadieni s-au blocat, asa cum am mai spus, la firma CRESCENT si la personajul ei cheie, Dan Voiculescu. In data de 8 mai 1990, canadienii au efectuat un raport, in care au subliniat ca au documente care atesta ca firma CRESCENT a fost a lui Nicolae Ceausescu si au propus o serie de masuri juridice, menite sa depisteze toate conturile manuite de Dan Voiculescu, de la bancile din strainatate si din tara. Cand ancheta PMT a ajuns la acest punct, Guvernul lui Iliescu nu a mai platit nici un dolar, blocand investigatiile la toate nivelele. Nimeni nu a avut acces la documentele oficiale ale serviciilor secrete romanesti sau la BRCE. Justitia lui Iliescu nu a miscat nici un deget pentru a soma, printr-o hotarare judecatoreasca, bancile straine unde CRESCENT avea o sumedenie de conturi valutare, cu toate ca unele banci din Elvetia au confirmat oficial existenta unor conturi ale lui Ceausescu. Dan Voiculescu a devenit intangibil si nimeni nu l-a mai deranjat cu asemenea probleme pana in ziua de azi, cand stapaneste o incredibila avere. Prezentam in continuare masurile de recuperare a banilor CRESCENT, propuse de PMT prin “PROIECT 13 CRESCENT”, care au culminat cu dispozitia: “RETINETI-L PE DAN VOICULESCU!”. Insa nimeni nu l-a retinut sau arestat. Autorii loviturii de stat, cei care l-au asasinat practic pe Ceausescu, au musamalizat toate cercetarile canadienilor, iar banii furati poporului roman au fost deturnati in stil mafiot, ajungand in conturile unor personaje de prim rang ale regimului actual.

2. Compania canadiana a fost angajata de guvernul Roman.
Marin Ceausescu a fost “sinucis” de o echipa DEA din Viena. Din ea a facut parte Melescanu si Voiculescu.

3. ARME ROMANESTI CATRE TALIBAN VIA TEHERAN
Vanzarile produselor militare de la Fabrica Tohan (filiala a centralei ROMARM) este autorizata special de ANCEX- institutie din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Fiecare export este urmarit de serviciul secret al armatei. Conform legislatiei romanesti exporturile intreprinderilot de stat poarta semnatura Presedintelui Roman Traian Basescu.
Conform inspectorilor si specialistilor trimesi de urgenta la Bucuresti carcasele pot fi folosite si pentru bombe artizanale, de aceea sunt cautate de grupari teroriste pe piata neagra a comertului cu arme.
TALIBAN FOLOSESTE BOMBE ARTIZANALE IMPOTRIVA FORTELOR NATO. UN HELICOPTER AL ARMATEI AMERICANE A FOST DOBORAT LUNA TRECUTA CU O ASTFEL DE RACHETA IMPROVIZATA.
ARMELE ROMANESTI CONFORM SURSELOR AJUNG DIN BULGARIA IN IRAN SI DE ACOLO PE CAMPURILE DE LUPTA DIN AFGANISTAN .

Arms Trafficking? Missile warheads stolen fromRomania.64 missile warheads bound forBulgariahave been stolen fromRomania. Arms Trafficking for Taliban viaIran?Missile warheads stolen fromRomania-foto.The warheads are manufactured by the most important producer in Romania S.C. TOHAN S.A. Zarnesti, Brasovcounty Sofia; Warhead parts stolen on Romanian territory were not destined for the Bulgarian army, the press office of the Ministry of Defence announced.

4. Eu cred ca tot in puterea noastra sta schimbarea in bine a tarii.Dar pentru asta trebuie s-o luam de la zero.Deci se impune o noua revolutie,una adevarata de data asta.Fara varsare de sange,o revolutie de catifea, dar care sa schimbe din temelii clasa politica,si sistemul actual.Hai ca se poate!Veniti si voi cu idei,nu doar cu critici.Guvernul Ponta,sau oricare ar fi nu poate face mare lucru,raul vine mai din adanc,de aceea trebuie extirpat din radacina.

5. Bateti campii si sunteti niste pupincuristi .. Daca voi credeti ca s-a schimbat ceva in afara de boc cu ponta .. sunteti idioti cu totii … o alta sluga a jidanilor finantisti mondiali care cumpara cu hartii , teritorii , suflete si viitorul unor natii .. TREZITI-VAAAAA …. !!! NU MAI RUGATI , CERETI …!!! BATETI CU PUMNUL IN MASA …!!

6. Prieteni, chiar n-ati inteles ?
In prezent, oamenii curati/cinstiti nu sunt primiti in politica. Zilele acestea un amic imi spunea ca i s-au cerut 5000 lei (50 mil. vechi) ca sa fie admis pe listele de consilieri in USL. Asta in avans. Acum 4 ani i-au cerut dupa ce fusese ales. Si n-a platit. Era, il cunosc, un tip onest. Acum au cerut in avans… Si asta e la TOATE partidele.Sunt total dezamagit de toate partidele din Romania.“Eu cu cine votez ???”

7. SA FIE CLAR ! NIMIC NU SE VA REZOLVA CUM VREM NOI IN ACEASTA TARA PANA NU NE VOM IMPLICA SI NOI IN POLITICA.NOI CEI CARE STIM DOAR SA TRANCANIM,SA CRITICAM SI SA DAM DIFERITE SOLUTII FARA INSA SA VREM SA TRECEM DINCOLO DE VORBE.AVEM NEVOIE DE OAMENI HOTARATI SA SE IMPLICE PERSONAL SI PERMANENT IN POLITICA IN MODUL CEL MAI SERIOS POSIBIL.EVIDENT CA NU ESTE NEVOIE DE CIOLANARI…ESTE NEVOIE DE CEI CARE VOR SA FACA CE TREBUIE PENTRU NEAM SI TARA,PENTRU NOI SI COPIII NOSTRI …TREBUIE SA DOVEDIM CA ROMANIA ARE SI PATRIOTI ADEVARATI…VREMEA DEMAGOGILOR A TRECUT…ACUM ESTE MOMENTUL SA IASA IN FATA OAMENII CARE AU CARACTER,DACA MAI EXISTA ASA CEVA…,ALTFEL SUNTEM CONDAMNATI LA PIEIRE CA NEAM SI CA TARA…

DEŞTEAPTĂ-TE,ROMÂNE,DIN SOMNUL CEL DE MOARTE,

   ÎN CARE TE-ADÂNCIRĂ BARBARII DE TIRANI.

ACUM ORI NICI ODATĂ CROIEŞTE-ŢI ALTĂ SOARTĂ,

LA CARE SĂ SE-NCHINE ŞI CRUZII TĂI DUŞMANI.


PRIVIŢI MĂREŢE UMBRE,MIHAI,ŞTEFAN,CORVINE,

ROMÂNA NAŢIUNE,AI VOŞTRI STRĂNEPOŢI,

CU BRAŢELE ARMATE,CU FOCUL VOSTRU-N VINE,

“VIAŢA-N LIBERTATE,ORI MOARTE” STRIGĂ TOŢI.

 

PREOŢI,CU CRUCEA-N FRUNTE CĂCI OASTEA E CREŞTINĂ,

DEVIZA-I LIBERTATE ŞI SCOPUL EI PREASFÂNT.

MURIM MAI BINE-N LUPTĂ,CU GLORIE DEPLINĂ,

DECÂT SĂ FIM SCLAVI IARĂŞI ÎN VECHIUL NOST` PĂMÂNT.