MINISTRUL ECONOMIEI,DANIEL CHIŢOIU,A NEGAT MIERCURI CĂ AR FI DECLARAT PUBLIC CĂ PROIECTUL ROŞIA MONTANĂ VA DEMARA ÎN ACEST AN,DAR ÎNREGISTRĂRILE AUDIO VIDEO DOVEDESC CĂ MINISTRUL A MINŢIT CA UN ORDINAR!!!

MINISTRUL DANIEL CHIŢOIU DESPRE PROIECTUL ROŞIA MONTANĂ!

“Prezenţa mea aici este o garanţie că mineritul în această zonă se va dezvolta. Noi ne-am propus ca până la sfârşitul acestui an să luăm o decizie politică, atât în ceea ce priveşte începerea mineritului la Roşia Montană, cât şi la Cuprumin Abrud”, a spus Chiţoiu.

PREMIERUL VICTOR-VIOREL PONTA SE CREDE MAI TARE DECÂT BOC şi UNGUREANU LA UN LOC ŞI A ŢINUT CU TOT DINADINSUL SĂ NE PROSTEASCĂ DE LA OBRAZ!!! 

“LASĂ CĂ-I PROSTESC EU PE PROŞTI,ŞI O DAU PE GLUMĂ :

NU I-A IEŞIT NU-UL !!!

NU VĂ PUTEŢI SUPĂRA PE UN POLITICIAN PENTRU CĂ A UITAT UN “NU” ! ”

Da,nu trebuie să ne supărăm mai ales că omisiunea acestui mic cuvânt (doar 2 litere) a întors cu 180 de grade sensul declaraţiei “domniei” sale,ministrul ciumpalac CHIŢOIU!

„L-am întrebat pe domnul Chiţoiu şi mi-a spus că a vrut să spună că proiectul Roşia Montană nu se face anul acesta, dar nu i-a ieşit nu-ul. Nu vă puteţi supăra pe un politician pentru că a uitat un «nu»“, a spus Victor Ponta marţi seara la Gala Green Awards. Anterior, în aceeaşi zi, Ponta a precizat că ministrul Economiei i-a spus că a vorbit despre Cupru Min.Acest ultim argument este folosit şi în comunicatul de presă făcut public miercuri de Ministerul Economiei.Incercand sa stearga cu buretele gafa facuta, Daniel Chitoiu a remis presei, miercuri, un comunicat in care prezinta un rezumat al declaratiilor date la Rosia Montana si subliniaza: “In cadrul intalnirilor avute – cu ocazia deplasarii la Rosia Montana – sau a conferintei de presa sustinute, dl. Daniel Chitoiu NU a facut niciodata afirmatia conform careia proiectul de la Rosia Montana va demara in acest an. Declaratia prin care se asuma termenul de sfarsit de an 2012 s-a referit la preluarea societatii Cuprumin Abrud de Consiliul Judetean Alba“.

Daniel Chitoiu nu s-a gandit insa ca jurnalistii care i-au inregistrat declaratiile il vor da de gol.

Ministrul Mediului,ROVANA PLUMB,merge pe mână cu CHIŢOIU,şi amândoi îi fac bocancii cu cremă lui VICTOR-VIOREL PONTA,şeful lor suprem (BOCANCII DE CĂLCAT NUMAI ÎN STRĂCHINI!!

Rovana Plumb anunţase că intenţionează să convoace o şedinţă a Comitetului de Analiză Tehnică pentru proiectul Roşia Montană în care să fie discutate concluziile din auditul juriştilor referitoare la întreruperea procedurii de evaluare ca urmare a anulării unor planuri de urbanism.

Anterior, Rovana Plumb declara că nu a primit auditul prin care juriştii recomandă oprirea analizei proiectului de la Roşia Montană în lipsa unor planuri de urbanism valabile, fiind contrazisă atunci de fostul titular al portofoliului, Korodi Attila, care afirma că i l-a predat.Rovana Plumb declara că a găsit respectivul document şi a luat la cunoştinţă de conţinutul lui.

E MAI TARE CA-N FILMELE CU BANDIŢI ŞI CU PROŞTI!!!EI,BANDIŢII ŞI NOI,PROŞTII!!!

V-AU FĂCUT PDLiştii ŞI VOUĂ COTĂ-PARTE DIN ŞPĂGILE PRIMITE DE EI PENTRU A SE DEMARA OTRĂVIREA POPULAŢIEI ŞI DISTRUGEREA ISTORIEI ŞI NATURII?????

NO COMENT !!!!!!!!!!!

Aveţi posibilitatea de a trimite o petiţie cu solicitarea demisiei ciumpalacului CHIŢOIU! Intraţi pe site-ul http://www.rosiamontana.net/solicit-demiterea-lui-daniel-chitoiu/  şi semnaţi petiţia.Eu am semnat şi mi s-a răspuns imediat:

Vă mulţumim! Mesajul dvs. a fost trimis către următoarele adrese:

– Direcția de Relații Publice a Guvernului, email: drp@gov.ro
– Cabinetul Parlamentar Victor Ponta, email: victorponta2.0@gmail.com
– Biroul de Presă PSD: presa@psd.ro

Pe e-mail am primit şi textul integral al petiţiei care s-a transmis în numele meu.

Solicit demiterea d-lui Daniel Chițoiu, Ministrul Economiei / Bogdan Marinescu

FROM: petitii@rosiamontana.net

TO: bmarinescu41@yahoo.co.uk

Acest mesaj a fost trimis din partea dumneavoastra către: Direcția de Relații Publice a Guvernului, email: drp@gov.ro ; Cabinetul Parlamentar Victor Ponta, email: victorponta2.0@gmail.com ; Biroul de Presă PSD: presa@psd.ro .

Domnule Victor Ponta,
Subsemnatul Bogdan Marinescu,
cetăţean al acestei ţări, doresc să vă atrag atenţia asupra următoarelor aspecte:
Imediat după nominalizarea dvs. ca Prim-ministru al României ați afirmat că “putem din prima zi să respectăm legile acestei țări”, ceea ce m-a determinat să cred că acest angajament este aplicabil și la Roșia Montană. Mai mult, cele 15 puncte USL pentru guvernarea României, includeau “Respingerea Proiectului Roșia Montană cu evaluarea pe trei zone: mediu, protejarea interesului național și combaterea corupției politice”.

La nici o lună de la asumarea acestor angajamente, vedem cum Ministrul Economiei, Daniel Chițoiu, aflat în 1 iunie la Roșia Montană a făcut următoarea declarație cu referire directă la proiectul minier: “Eu sunt convins că acest proiect va demara în acest an”. Opiniile ministrului contravin Programului de Guvernare, dar cu siguranță sunt în asentimentul noului său coleg de organizație PNL, implicit USL, din Giurgiu – respectiv Marin Anton, fost președinte al Comisiei de Analiză Tehnică (CAT) din Ministerul Mediului și susținător vehement al mineritului cu cianuri. Astfel, un nou lobby-ist politic, conectat prin colegii de partid la Roșia Montană Gold Corporation pledează pentru minerit, spunând că prezența sa în localitate este “o garanție că mineritul în această zonă se va dezvolta”.

Contrar dorinței dvs. de a prezenta un Program de Guvernare clar și un cabinet unit, Ministrul Economiei, Daniel Chițoiu, dovedește fie un plan guvernamental contrar declarațiilor electorale ale Guvernului Ponta, fie o filieră PNL a lobby-ului RMGC-ist în Guvern, chiar mai puternică decât dorința Prim-ministrului României.

Acest nou demers de lobby contravine în mod evident afirmațiilor dvs. potrivit cărora lobby-ul politic trebuie să înceteze, iar evaluarea impactului de mediu trebuie realizat cu transparență totală. Rolul de avocat al proiectului minier a fost momentan transferat de la Președintele Traian Băsescu la un membru al cabinetului dvs., în acest caz Daniel Chițoiu. Acest lucru este cu atât mai grav cu cât domnia sa se antepronunţă astfel asupra unor chestiuni care nu au parcurs o procedură de evaluare. Presiunea şi mesajul pe care le transmite astfel domnul ministru, atât colegilor însărcinaţi cu evaluarea acestui proiect minier, dar şi Bursei din Toronto (după modelul exersat de Preşedintele Băsescu) este clar, fiind de notorietate deja faptul că acțiunile Gabriel Resources, listate la bursa din Toronto sunt puternic influențate de declarațiile liderilor politici.

Vă reamintesc că declarațiile iresponsabile ale vicepreședintelui ANRE au fost amendate rapid și ferm “pentru aroganță” și consider că aceeași fermitate trebuie aplicată și în cazul lui Daniel Chițoiu cu atât mai mult cu cât contrazice profund programul asumat de dvs. pentru guvernarea României.

Gravitatea declarațiilor Ministrului Economiei trebuie imediat sancționată prin demiterea lui Daniel Chițoiu, mai ales că întreaga dvs. credibilitate depinde de acest act. Vă solicit să acționați cu responsabilitate, să respectați angajamentele asumate și să arătați continuitate în propriile afirmații și decizii prin demiterea Ministrului Economiei.
Cu respect,
Bogdan Marinescu

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
AŞTEPT SĂ-I VĂD PE VICTOR PONTA (premier)-DANIEL CHIŢOIU (ministrul Economiei)-FLORIN GEORGESCU (ministrul Finanţelor Publice şi vice premier)-ŞERBAN POP (preşedinte ANAF) CE MĂSURI VOR LUA REFERITOR LA:

1.JAFUL SISTEMATIC AL COMBINATULUI MINIER KRIVOI ROG.

2.RISIPA BANULUI PUBLIC (5,2 MILIOANE DE RON ANUAL) CU MENŢINEREA FILIALELOR ARCOM,UZINEXPORT ŞI ARCIF KRIVOI ROG ÎN UCRAINA DEŞI LUCRĂRILE SUNT SISTATE COMPLET DIN 1998.

3.RECUPERAREA DATORIILOR DE SUTE DE MILIOANE DE RON DE LA ARCOM S.A. ŞI ARCIF S.A. CA URMARE A NERESPECTĂRII HOTĂRÂRILOR DE GUVERN Nr. 573/1995 ŞI Nr. 959(R1)/1998.

4.NESIMŢIREA,INDIFERENŢA ŞI BĂTAIA DE JOC FAŢĂ DE PETIŢIILE CU SESIZĂRI (pe bază de documente,fotografii şi mărturii ale martorilor de la faţa locului) PE SUBIECTUL KRIVOI ROG A DIRECŢIILOR ABILITATE DIN CADRUL CELOR 3 INSTITUŢII MENŢIONATE.

5.DOVEDIREA ŞI PEDEPSIREA,ATÂT A INFRACTORILOR (şefii filialelor ARCOM,UZINEXPORT şi ARCIF KRIVOI ROG) CÂT ŞI A CELOR CARE, CONTRA ŞPĂGI GRASE,I-AU ACOPERIT ŞI AU MUŞAMALIZAT TOTUL (DE LA DIRECTORII GENERALI AI ARCOM S.A.,UZINEXPORT S.A. şi ARCIF S.A.,PÂNĂ LA LUCRĂTORII DIN DIRECŢIILE GENERALE DIN MINISTERUL ECONOMIEI, FINANŢELOR PUBLICE şi ANAF,ŞI MAI SUS PÂNĂ LA MINIŞTRI ŞI PRIM.MINISTRU) ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND PÂNĂ LA LUCRĂTORII DIN DIRECŢIILE DE RELAŢII CU PUBLICUL) ŞI ÎNCHEIND CU SECRETARIATUL GENERAL AL GUVERNULUI ŞI CORPURILE DE CONTROL ALE CELOR 2 MINISTERE MENŢIONATE.

DETALII DESPRE FIECARE PUNCT ÎN PARTE LE VEŢI PUTEA CITI ÎN ”SCRISOAREA DESCHISĂ” ADRESATĂ PREMIERULUI VICTOR-VIOREL PONTA, ŞI ”SPRE ŞTIINŢĂ” TUTUROR DESTINATARILOR MEI TRADIŢIONALI!!!TERMENUL DE GRAŢIE SUPLIMENTAR PE CARE L-AM ACORDAT PENTRU PRIMIREA RĂSPUNSURILOR CU MODURILE DE SOLUŢIONARE A PETIŢIILOR A EXPIRAT!!!DECI A VENIT RÂNDUL SCRISORII!!!