Asemănările şi deosebirile între cele 2 conturi !

ASEMĂNĂRI

Există o singură asemănare între cele 2 conturi :

COLECTAREA SUPLIMENTARĂ DE BANI LA BUGETUL DE STAT !!!

DEOSEBIRI

CONTUL CEAUŞESCU

CONTUL A FOST CREAT DE CEAUŞESCU,IMEDIAT DUPĂ CUTREMURUL DIN 4 MARTIE 1977,PENTRU A REFACE ROMÂNIA DUPĂ DEZASTRU,MENŢINEREA PROGRESULUI ECONOMIC ŞI MERSUL ÎNAINTE AL SOCIETĂŢII ROMÂNEŞTI.

CONTUL A FOST ALIMENTAT CU DONAŢII BENEVOLE,DIN SALARII ŞI GRATIFICAŢII,A TUTUROR CETĂŢENILOR ŢĂRII, PRECUM ŞI A INSTITUŢIILOR CARE AVEAU POSIBILITATEA SĂ DONEZE BANII ÎNCASAŢI DIN PRESTAREA ANUMITOR SERVICII PENTRU POPULAŢIE. Vă prezint un fragment dintr-un articol din revista “Tetrul”,ediţia 1997.

ÎN CONTUL OMENIEI

Pe lângă munca plină de abnegaţie,desfăşurată la locul de producţie şi în acţiunea generală de normalizare a vieţii economico-sociale,oamenii muncii au hotărât să contribuie,din veniturile lor,la fondul refacerii,solidarităţii şi omeniei.Acest climat constructiv,de afirmare a vieţii,de încredere în puterea omului,în posibilităţile lui de a înfrunta vitregiile naturii,şi-a pus pecetea şi pe activităţile instituţiilor teatrale profesioniste.

Mai întâi,dintr-o înaltă conştiinţă politică şi etico-cetăţenească,angajaţii teatrelor,actori şi regizori,tehnicieni şi muncitori,toţi factorii care dau naştere unui spectacol,au hotărât să participe la ” CONTUL 1977-CONTUL REFACERII,SOLIDARITĂŢII ŞI OMENIEI” cu sume de bani din propriile retribuţii şi gratificaţii, pentru ca,şi datorită lor,mersul înainte al societăţii să nu fie împiedicat.Printre aceştia,numărăm şi membrii colectivului revistei noastre “TEATRUL”. 

TOATE TEATRELE DIN ŢARĂ PREZINTĂ SPECTACOLE DIN REPERTORIUL CURENT,SPECTACOLE ALE CĂROR ÎNCASĂRI SUNT DESTINATE “CONTULUI REFACERII,SOLIDARITĂŢII ŞI OMENIEI”.

CONTUL PONTA

CONTUL A FOST CREAT DE PONTA,IMEDIAT DUPĂ CE A OBŢINUT UN ÎMPRUMUT SUPLIMENTAR DE 1 MILIARD DE EURO DE LA BANCA MONDIALĂ,PENTRU A PUTEA SĂ ALIMENTEZE SUPLIMENTAR BUGETUL DE STAT.A SOSIT MOMENTUL SCADENŢELOR!TREBUIE SĂ ÎNCEPEM SĂ RETURNĂM ÎMPRUMUTUL NESIMŢIT DE LA FMI+BM+BCE!FIECARE ROMÂN (de la ăl cu ţâţa-n gură pân-la ăl cu barba sură) este dator cu peste 5000 de euro la OCULTA FINANŢISTĂ MONDIALĂ,ÎN FAŢA CĂREIA VAJNICII NOŞTRI CONDUCĂTORI, FOŞTI ŞI ACTUALI,S-AU APLECATSERVILI,UMILI,CU MÂNA-NTINSĂ ŞI ASIGURÂND-O (pe OCULTA!) CĂ VOR FACE TOTUL PENTRU A DISTRUGE DEFINITIV ŢARA ŞI NAŢIUNEA ROMÂNĂ!!!CONTUL NU ESTE ALIMENTAT CU DONAŢII BENEVOLE,BANII SUNT FURAŢI DE LA TOŢI CEI MERITUOŞI,CU SALARII MAI MARI DE 4500 LEI, PRIN SUPRATAXAREA VENITURILOR CE DEPĂŞESC 4500 LEI!!!

“97.000 de bugetari au salarii de peste 1.000 de euro, conform datelor centralizate de Ministerul Finanţelor în procesul de analiză a taxei de solidaritate”, a declarat premierul Victor Ponta.

“Nu cred că 1.000 de euro este o sumă uriaşă, dar îţi asigură un trai decent. Pe lângă ei sunt 1,2 milioane de bugetari şi 6 milioane de pensionari care au venituri mult mai mici. Trebuie să existe o posibilitate să îndrepţi aceste lucruri. Argumentul de a încerca să reducem în zona bugetară acest tip de venituri absolut anormale este în special pentru cei din Hidroelectrica, Rovinari, Turceni”, a spus Ponta, la Realitatea TV.Guvernul analizează impozitarea suplimentară, cu încă 16%, a sumei din PENSIE sau salariu care depăşeşte 4.500 lei /lună, sistem care ar putea fi aplicat începând cu anul viitor şi numai pentru sectorul bugetar”, declara, marţi, premierul Victor Ponta.

NOTĂ-Minciuna se vede şi din avion !!!Bagă vrăjeala cu Hidroelectrica DAR SUPRATAXEAZĂ PENSIILE !!!

DOMNULE PONTAAAAAAA!!!!!RUŞINEEEEEEE!!!!!

Mai multe pe ziuaveche !

E SIMPLU SĂ-I SUPRATAXEZI PE TOŢI,PENTRU CĂ E ”INTERZIS” SĂ LE FACI SALARII DECENTE LA LE CEI DE LA HIDROELECTRICA,ROVINARI,TURCENI,etc.!!!CUM SĂ ÎNDRĂZNEASCĂ PONTA SĂ-I FACĂ LUI CORNELIU ANASTASE UN SALARIU DE 5000 LEI (FAŢĂ DE 35.000 LEI CÂT ARE ACUM)???AR DISPĂREA ÎN SECUNDA 2 (PONTA,NU ANASTASE !)!!!

L-AM ÎMPUŞCAT PE CEAUŞESCU ŞI AM AJUNS SĂ FACEM MULT MAI RĂU DECÂT EL!!!

POATE PENTRU CĂ L-AM ÎMPUŞCAT ÎN SFÂNTA ZI DE NAŞTERE A DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS ŞI ACEST LUCRU ESTE UN MARE,FOARTE MARE PĂCAT,ŞI DE PE URMA CĂRUIA SUFERĂ ŞI TRAGE PONOASELE ÎNTREAGA NAŢIUNE ROMÂNĂ!!!

Executia lui Ceausescu: Nicolae, Elena – morti!

Ceausescu tárgyalása és kivégzése 98 rész (“PRIETENII” unguri arată mult mai multe,constatarea morţii celor doi,punerea lor în coşciuge,….)

DOAMNE OCROTEŞTE-I PE ROMÂNI!