Acest prim capitol conţine de fapt ultima fază din jocul de ping-pong dintre subsemnatul şi Ministerul Finanţelor Publice+ANAF!Capitolul al doilea va conţine ultima fază din jocul de ping-pong dintre subsemnatul şi Ministerul Economiei+Secretariatul General al Guvernului!În scrisoarea deschisă voi scrie doar acuzaţiile,vinovaţii şi solicitările mele privind sancţionarea şi/sau pedepsirea vinovaţilor !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fw: raspuns Petitie 1                                               Saturday, 16 June 2012, 21:12

FROM: bmarinescu41@yahoo.co.uk  TO:victorponta2.0@gmail.com,vlad.serbu@mfinante.ro,publicinfo@mfinante.gov.ro,alexandru.condoiu@mfinante.ro, drp@gov.ro , contact@sgg.ro , dezbateri_publice@minind.ro,cabu@senat.ro , cp14@cdep.ro , procetatean@presidency.ro , relatiipublice.anaf@mfinante.gov.ropetitiimfp@mfinante.gov.ro ,

CC: alexandru.boariu@evz.ro , grup@psdsenat.ro , presedinte@pnl.ro , personal@mirceatoader.ro , dsavu@danielsavu.ro , raluca_turcan@yahoo.co.ukeohanes@yahoo.com , dana.grecu@antena3.ro , razvan.dumitrescu@antena3.ro , norcosro@yahoo.com , srstanescu@gmail.com , ghimess@yahoo.com , nicolaesimionescu45@yahoo.com , oana.stancu@antena3.romdobrescu@yandex.ru , radutudor@yahoo.com .

Stimate domnule Vlad Şerbu,

Vă fac forward după răspunsul transmis de dumneavoastră pe 10 aprilie 2012,în care m-aţi anunţat că voi primi răspunsul cu modul de soluţionare a sesizării de la DIRECŢIA GENERALĂ DE ADMINISTRARE A MARILOR CONTRIBUABILI !!! Vă atrag atenţia (a câta oară?) că termenul maxim prevăzut de lege este de 30 de zile calendaristice.Acest termen a expirat pe data de 10 MAI 2012 şi nu am primit nici un fel de răspuns! Am sperat ca odată cu instalarea USL la guvernare şi a domnului Victor-Viorel Ponta în fotoliul de premier să purcedeţi şi dumneavoastră,cu întregul colectiv al ANAF,la îndeplinirea promisiunilor făcute de USL şi anume “lupta cu corupţia” şi “pedepsirea infractorilor” prin realizarea sarcinilor de serviciu cu conştiinciozitate şi profesionalism! Se pare că aţi început cu stângul şi trebuie să va autopedepsiţi pentru nerealizarea sarcinilor de servici. Vă rog să aveţi puterea de a dispune celor în drept de a soluţiona sesizarea mea şi de a-mi transmite răspunsul cu modul de soluţionare. De asemenea vă rog să aveţi puterea de a sancţiona pe cei ce se fac vinovaţi de încălcarea prevederilor legii cu privire la modul de soluţionare a petiţiilor şi să-mi transmiteţi şi mie lista persoanelor vinovate şi sancţiunile primite de acestea. Vă mulţumesc anticipat pentru operativitatea de care veţi da dovadă în rezolvarea problemelor sus menţionate.

Cu stimă şi consideraţie,

Petent Marinescu Bogdan.

—– Forwarded Message —–

From: ” Vlad.Serbu@mfinante.ro ” < Vlad.Serbu@mfinante.ro >

To: Bogdan Marinescu < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

Sent: Tuesday, 10 April 2012, 14:43

Subject: Fw: raspuns Petitie

Stimate domnule BOGDAN MARINESCU, Va precizam ca sesizarea dumneavoastra a fost inregistrata la ANAF cu nr. 911 213 / 2012 si conform rezolutiei Cabinetului Presedintelui ANAF a fost repartizata laDIRECŢIA GENERALĂ DE METODOLOGII FISCALE, ÎNDRUMARE ŞI ASISTENŢĂ A CONTRIBUABILILOR  iar apoi redirectionata  DIRECŢIEI GENERALE DE ADMINISTRARE A MARILOR CONTRIBUABILI de unde urmeza sa primiti raspuns.

Va dorim o zi buna. 

From:

Bogdan Marinescu < bmarinescu41@yahoo.co.uk >

To:

“Vlad.Serbu@mfinante.ro” < Vlad.Serbu@mfinante.ro >,   publicinfo@mfinante.gov.ro” < publicinfo@mfinante.gov.ro >, “alexandru.condoiu@mfinante.ro” < alexandru.condoiu@mfinante.ro >, “drp@gov.ro” < drp@gov.ro >, “contact@sgg.ro” < contact@sgg.ro >, “dezbateri_publice@minind.ro” < dezbateri_publice@minind.ro >,”cabu@senat.ro”  < cabu@senat.ro >, “cp14@cdep.ro” < cp14@cdep.ro >, “procetatean@presidency.ro” < procetatean@presidency.ro >,   relatiipublice.anaf@mfinante.gov.ro” < relatiipublice.anaf@mfinante.gov.ro >, “petitiimfp@mfinante.gov.ro” < petitiimfp@mfinante.gov.ro >

Cc:

“alexandru.boariu@evz.ro” < alexandru.boariu@evz.ro >, “alinagorghiu@yahoo.com” < alinagorghiu@yahoo.com >, “victorponta2.0@gmail.com” < victorponta2.0@gmail.com >, “dsavu@danielsavu.ro” < dsavu@danielsavu.ro >, “grup@psdsenat.ro” < grup@psdsenat.ro >, “presedinte@pnl.ro” < presedinte@pnl.ro >, “personal@mirceatoader.ro” < personal@mirceatoader.ro >, “raluca_turcan@yahoo.co.uk” < raluca_turcan@yahoo.co.uk >, “eohanes@yahoo.com”< eohanes@yahoo.com >, “dana.grecu@antena3.ro” < dana.grecu@antena3.ro >, “razvan.dumitrescu@antena3.ro” < razvan.dumitrescu@antena3.ro >, “norcosro@yahoo.com” < norcosro@yahoo.com >, “carmen.avram@antena3.ro” < carmen.avram@antena3.ro >, “srstanescu@gmail.com” < srstanescu@gmail.com >, “redactia@sfin.ro” < redactia@sfin.ro >, “ghimess@yahoo.com” < ghimess@yahoo.com >, “nicolaesimionescu45@yahoo.com” < nicolaesimionescu45@yahoo.com >, “mdobrescu@yandex.ru” < mdobrescu@yandex.ru >, “oana.stancu@antena3.ro” < oana.stancu@antena3.ro >, “radutudor@yahoo.com” < radutudor@yahoo.com >

Date:

25.03.2012 21:05

Subject:

Fw: raspuns Petitie

 Stimate domnule Vlad Şerbu, 

Vă retransmit bătaia de joc,intitulată pompos “raspuns Petitie”,primită de la Directorul General Adjunct al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (D.G.A.M.C.), Catalin Cojocaru, redactată de “SEF SERVICIU-ALEXANDRU CONDOIU”.Se pare că domnul Condoiu este mai mare în grad,având în vedere că domnia sa s-a trecut cu litere mari de tipar,iar pe domnul Cojocaru l-a trecut cu litere mici de tipar,la fel procedând şi cu funcţiile! Consider răspunsul ca o bătaie de joc din următoarele motive: 

1.Nu au spus nici un cuvânt despre recuperarea datoriei de la S.C. ARCIF S.A.,care este în continuare pe listă la D.G.A.M.C.

2.Faptul că de la 01.01.2012 S.C. ARCOM S.A. a trecut în administrarea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (D.G.M.F.) a Municipiului Bucureşti nu are nici o relevanţă pentru răspunsul pe care trebuiau să-l dea.În petiţie era vorba de recuperarea datoriilor de la S.C. ARCOM S.A. şi S.C. ARCIF S.A.,datoriI care trebuiau recuperate din februarie 1998. Ce au făcut domniile lor din februarie 1998 şi până în decembrie 2011 cu recuperarea datoriei de la S.C. ARCOM S.A.??? Ce au făcut domniile lor din februarie 1998 şi până în martie 2012 cu recuperarea datoriei de la S.C. ARCIF S.A.???

3.DGMF a municipiului Bucureşti abia a primit în administrare S.C. ARCOM S.A. şi prima întrebare a domniilor lor cu privire la datoria ARCOM a fost “DAR VOI CE-AŢI PĂZIT 14 ANI DE ZILE?”,întrebare perfect justificată după părerea mea umilă. În concluzie,vă rog respectuos să daţi dispoziţiile necesare D.G.A.M.C. pentru formularea unui răspuns punctual,complet şi corect la Petiţia mea privind modul de recuperare a datoriilor,de multe milioane de dolari,de la S.C. ARCOM S.A. şi S.C. ARCIF S.A. ca urmare a nerespectării prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 573/1995,intrare în vigoare din 15.08.1995, şi a Hotărârii de Guvern nr. 959 (r1)/1999,intrare în vigoare din 19.02.1998.

Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsul (punctual,complet şi corect) pe care sper să-l primesc înainte de termenul maxim de 30 de zile prevăzut de lege.

Cu deosebită stimă şi consideraţie,

Bogdan Marinescu,cotizant puternic la miliardul de dolari (din banul public) investit la CIM Krivoi Rog-Ucraina.

—– Forwarded Message —–

From: “Alexandru.Condoiu@mfinante.ro” < Alexandru.Condoiu@mfinante.ro > To: bmarinescu41@yahoo.co.uk  

Cc: vlad.serbu@mfinante.ro  

Sent: Wednesday, 14 March 2012, 11:20

Subject: raspuns Petitie

Buna ziua,

Va transmitem alaturat raspunsul la petitia dumneavoastra.

Cu stima,

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++