Stimaţi cititori,Ceauşescu a fost judecat şi condamnat la pedeapsa cu moartea prin împuşcare pentru genocidul,prin înfometare,a 20 de milioane de cetăţeni de pe teritoriul Republicii Socialiste România !!!

PONTA,UNGUREANU,BOC,CU BĂSESCU-N FRUNTE, TREBUIESC JUDECAŢI PENTRU GENOCIDUL,PRIN ÎNFOMETARE,A 60 DE CETĂŢENI ROMÂNI SURGHIUNIŢI LA CIM KRIVOI ROG-DOLINSCA-UCRAINA,PRECUM ŞI A FAMILIILOR LOR (SOŢII,COPII,PĂRINŢI NEPUTINCIOŞI) RĂMASE PE TERITORIUL ROMÂNIEI !!!

CEAUŞESCU E ÎN TOŢI!!!

Aşa cum am spus şi în articolul precedent,

LUNA IULIE ESTE A ZECEA LUNĂ DE CÂND PERSONALUL FILIALEI ARCOM KRIVOI ROG NU A PRIMIT ABSOLUT NICI UN BAN !!!

TOŢI AU AJUNS MILOGI PE REGISTRELE DE DATORNICI DE LA TOATE MAGAZINELE ALIMENTARE DIN DOLINSCA !!!

MULŢI DINTRE EI SUNT CU CUŢITUL LA GÂT PENTRU ÎMPRUMUTURILE FĂCUTE LA CĂMĂTARII ORAŞULUI PE CARE NU LE POT ACHITA ŞI NICI NU LE MAI POT PRELUNGI DIN CAUZA MULTOR LUNI DE ÎNTÂRZIERE !!!SE CULCĂ ÎN FIECARE SEARĂ CU SPAIMA CĂ A DOUA ZI LE VA VENI “SOROCUL” !!!

FAMILIILE SE ZBAT ÎN ŢARĂ ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE !!!ÎNTREŢINERE,LUMINĂ, APĂ,CĂLDURĂ,RATE LA BĂNCI,NEPLĂTITE DE LUNI DE ZILE,CEI BOLNAVI MOR CU ZILE DIN LIPSĂ DE BANI PENTRU MEDICAMENTE,COPIII NU POT MERGE LA ŞCOALĂ DIN LIPSĂ DE BANI PENTRU CAIETE,CREIOANE ŞI,MULT MAI GRAV, PACHEŢELUL CU O BUCĂŢICĂ DE PÂINE ŞI O FELIUŢĂ DE PARIZER !!!

CE PEDEAPSĂ MERITĂ ACEŞTI INDIVIZI ???

Vă las pe dumneavoastră să comentaţi cele scrise mai sus şi să scrieţi propunerile de pedepse care li se cuvin.Toate propunerile dumneavoastră vor face obiectul unui memoriu pe care îl voi trimite,împreună cu scrisoarea prezentată în articolul precedent şi cu o anexă surpriză (bombă!),tuturor organismelor naţionale şi internaţionale pentru apărarea drepturilor omului.Voi trimite memoriul şi la DNA ca Plângere Penală împotriva numiţilor VICTOR-VIOREL PONTA, MIHAI RĂZVAN UNGUREANU,EMIL BOC şi TRAIAN BĂSESCU.Pentru că încălcarea Legii53-Codul Muncii este infracţiune prevăzută şi pedepsită de Codul Penal,ca de altfel orice fel de încălcare a oricărei LEGI !

Codul Muncii actualizat 2012 Legea 53 2003

Codul muncii actualizat 2012, republicat şi renumerotat- Legea 53/2003, republicat în Monitorul Oficial nr. 345 din 18.5.2011

CAPITOLUL I
Dispoziţii generale
Art. 161

Salariile se plătesc înaintea oricăror alte obligaţii băneşti ale angajatorilor.

CAPITOLUL III
Plata salariului
Art. 166

(1) Salariul se plăteşte în bani cel puţin o dată pe lună, la data stabilită în contractul individual de muncă, în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în regulamentul intern, după caz.

(2) Plata salariului se poate efectua prin virament într-un cont bancar.

(3) Plata în natură a unei părţi din salariu, în condiţiile stabilite la art. 165, este posibilă numai dacă este prevăzută expres în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în contractul individual de muncă.

(4) Întârzierea nejustificată a plăţii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vă prezint o poză relevantă cu CEI 3 MUŞCHETARI-CRIMINALI şi cârmaciul lor TRAIAN-d`ARTAGNAN!