Stimaţi cititori,sper că aţi citit articolul anterior intitulat  Ponta,Ungureanu,Boc şi Băsescu trebuiesc judecati pentru genocid ca pe Ceausescu!!!.

Genocidul l-a început tandemul criminal Băsescu-Boc,care începând cu 20 ianuarie 2012 a ”amânat” plata drepturilor băneşti pentru trimestrul 4-2011 la toţi angajaţii filialelor ARCOM KRIVOI ROG,UZINEXPORT KRIVOI ROG şi ARCIF KRIVOI ROG!!!

Genocidul l-a continuat tandemul criminal Băsescu-Ungureanu,care,nu numai că nu a achitat drepturile băneşti pentru trimestrul IV-2011,dar începând cu 20 aprilie 2012 a ”amânat” şi plata drepturilor băneşti pentru trimestrul I-2012!!!

Genocidul l-a continuat tandemul criminal Băsescu-Ponta,care a prelungit ”amânarea” plăţii drepturilor băneşti pentru trimestrul IV-2011 şi trimestrul I-2012!!!

Genocidul îl continuă,cu frenezie,tandemul criminal Antonescu-Ponta,care,nu numai că prelungeşte ”amânarea” plăţii drepturilor băneşti pentru trimestrul IV-2011 şi trimestrul I-2012,dar începând cu 20 iulie 2012 ”amână” şi plata drepturilor băneşti pentru trimestrul II-2012!!!

Şi asta în afara faptului că toţi cei menţionaţi mai sus au călcat şi continuă să calce cu bocancii pe LEGEA 53/2003-CODUL MUNCII care prevede în mod expres la art. 166,al.1 că “Salariul se plăteşte în bani cel puţin o dată pe lună, la data stabilită în contractul individual de muncă, în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în regulamentul intern, după caz.”.Nu numai că nu se achită lunar de obligaţia de a plăti drepturile băneşti,dar nici măcar trimestrial, ba chiar nici măcar semestrial!!!

CARE MAI ESTE DIFERENŢA DINTRE PDL şi USL ?????

CARE MAI ESTE DIFERENŢA DINTRE ANTONESCU şi BĂSESCU ???

CARE MAI ESTE DIFERENŢA DINTRE PONTA şi BOC+UNGUREANU ???

A apărut însă o voce,vocea lui Dragomirescu Viorel,directorul Filialei ARCOM KRIVOI ROG, care a strigat cu mult curaj împotriva genocidului,prin înfometare,şi călcarea în picioare a LEGII 53/2003-CODUL MUNCII,

Despre acest lucru am aflat,cu surprindere dar şi cu multă bucurie,de la organizaţia ”CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ”,care a avut amabilitatea să-mi retransmită,prin forward,mesajul curajos al directorului Dragomirescu Viorel adresat ministrului MECMA,Daniel Chiţoiu,iar spre ştiinţă premierului Victor-Viorel Ponta, Secretariatului General al Guvernului,preşedintelui suspendat Traian Băsescu,ambasadorului României în Ucraina,consulului general al României la Odesa,câtorva ONG-uri pentru apărarea drepturilor omului şi organizaţiei ”CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ”.

După ce am citit mesajul,foarte tare,am hotărât să nu mai scriu nimc din ce a făcut rău Dragomirescu Viorel,dar cu condiţia să continue hotărât până la victoria finală.Dacă se va opri aici,e de rău şi voi continua cu demascarea tuturor relelor pe care le-a făcut!

Vă prezint mesajul primit de la ”CRUCEA ROŞIE ROMÂNĂ”.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fw: CIM Krivoi Rog                                                                                        Hide Details

FROM: “presedinte@crucearosie.ro” < presedinte@crucearosie.ro >

TO: bmarinescu41@yahoo.co.uk” <bmarinescu41@yahoo.co.uk>

Thursday, 19 July 2012, 22:14

Subject: Fw: CIM Krivoi Rog

 Domnule Marinescu,

Vă retransmit mesajul curajos al domnului director Dragomirescu Viorel,adresat ministrului economiei Daniel Chiţoiu.V-am retransmis acest mesaj deoarece am văzut că vă preocupă în mod deosebit problematica CIM Krivoi Rog şi aţi scris numeroase articole pe această temă. Referitor la aspectul sesizat de domnul Dragomirescu,vă asigur că vom face şi noi tot ce ne stă în putinţă pentru a rezolva pozitiv situaţia disperată în care au ajuns angajaţii filialei ARCOM Krivoi Rog din Ucraina şi familiile lor din România.În cazul în care angajaţii filialei nu vor primi banii până la sfârşitul lunii iulie şi vor declanşa “GREVA FOAMEI”,vă rog să informaţi şi “Crucea Roşie Română” pentru a organiza deplasarea unei echipe la faţa locului.Această rugăminte i-am transmis-o şi domnului director Dragomirescu,dar, pentru siguranţă,v-am adresat-o şi dumneavoastră.

Cu stimă,

Preşedinte “Crucea Roşie Română”.

—– Forwarded Message —–

From: Viorel Dragomirescu < dragomirescu_viorel@yahoo.com >
To: “daniel_chitoiu@minind.ro” < daniel_chitoiu@minind.ro >; “victorponta2.0@gmail.com” < victorponta2.0@gmail.com >; “dezbateri_publice@minind.ro” < dezbateri_publice@minind.ro >; “contact@sgg.ro” < contact@sgg.ro >; “drp@gov.ro” < drp@gov.ro >; “procetatean@presidency.ro” < procetatean@presidency.ro >; “romania@adamant.net” < romania@adamant.net >; “odessa.cg@mae.ro” < odessa.cg@mae.ro >

Cc: “presedinte@crucearosie.ro” < presedinte@crucearosie.ro >; “info@ishr.org” < info@ishr.org >; “office@apador.org” < office@apador.org >; “office@aliantacivica.ro” < office@aliantacivica.ro >; “office@transparency.org.ro” < office@transparency.org.ro >; “apd@apd.ro” < apd@apd.ro >; “sidoromania@birotec.ro” < sidoromania@birotec.ro >; “office@sido.ro” < office@sido.ro >
Sent: Thursday, July 19, 2012 12:10 AM
Subject: CIM Krivoi Rog

Stimate domnule ministru Daniel Chitoiu,

Subsemnatul Dragomirescu Viorel,directorul Filialei ARCOM Krivoi Rog,numit prin Decizia SC ARCOM SA nr. 168/09.07.2008,ma adresez dumneavoastra in calitate de ministru al ministerului ordonator de credit pentru obiectivul CIM KRIVOI ROG-UCRAINA si va aduc la cunostinta urmatoarele :

Personalul Filialei ARCOM Krivoi Rog nu a primit drepturile salariale si diurna pe trimestrul IV-2011,trimestrul I-2012 si trimestrul II-2012.

Sunt 10 luni de zile de cand nu au primit nici un ban.

Situatia personalului filialei este disperata.

Toti angajatii filialei sunt inregistrati in caietele cu datornici de la toate magazinele alimentare din oras.

Multi angajati s-au imprumutat la mafiotii camatari din oras (cu dobanda de 10%/luna) si sunt cu frica-n san ca vor pati o nenorocire din cauza ca nu-si pot achita imprumutul si dobanda care a devenit mai mare ca imprumutul si care creste luna de luna.

Personalul filialei a scris si o scrisoare “CATRE CONSULATUL ROMAN DIN UCRAINA” pe care au transmis-o pe data de 09.07.2012,in care au avertizat ca daca nu vor primi un raspuns favorabil pana pe 16.07.2012,inceteaza activitatea si se adreseaza forurilor internationale si Crucii Rosii,fiind in situatia limita de infometare.

Luni,16.07.2012,personalul filialei s-a adunat in curtea coloniei asteptand raspunsul solicitat.Am fost nevoit sa telefonez la Bucuresti,la ministerul pe care il conduceti,sa semnalez situatia si sa solicit un raspuns clar cu privire la achitarea drepturilor banesti restante din octombrie 2011 si pana la 30.06.2012 (TREI TRIMESTRE).Mi s-a raspuns ca totul este pregatit si vom primi banii.Nu-mi este deloc clar de ce documentele pentru decontarea trimestrului IV/2011 se mai afla inca la Ministerul Economiei si nu se afla la Ministerul Finantelor pentru a fi onorate la plata.Aceeasi neclaritate o am si in legatura cu documentele pentru decontarea trimestrului I/2012.Va rog respectuos sa binevoiti a avea amabilitatea sa-mi lamuriti aceste neclaritati.

Personalul filialei a hotarat sa astepte si cursa ARCOM de la sfarsitul acestei luni.In situatia in care nu vor primi banii pe cele 3 trimestre,personalul filialei a decis sa declare greva foamei cu informarea oficiala a Ambasadei,Ministerului Economiei,Ministerului Sanatatii,Crucii Rosii,ONG-urile pentru apararea drepturilor omului.Au decis sa patruleze in fata Primariei si Prefecturii din Dolinsca cu banderole albe pe frunte pe care sa scrie “GREVA FOAMEI!” in limba ucraineana, adica «ГОЛОДОВКА!».

Stimate domnule ministru,va informez respectuos ca Legea 53/2003 reactualizata prevede la art. 166,al.1 ca “Salariul se plăteşte în bani cel puţin o dată pe lună, la data stabilită în contractul individual de muncă, în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în regulamentul intern, după caz.”.Avand in vedere ca decontarile se fac trimestrial,oamenii au inteles si au acceptat ca drepturile banesti sa le fie platite si ele tot trimestrial.Dar nici macar dupa 2 trimestre?Din 20 ianuarie 2012 asteapta drepturile banesti pentru octombrie-noiembrie-decembrie/2011,din 20 aprilie 2012 asteapta drepturile banesti pentru ianuarie-februarie-martie/2012,iar de poimaine vor astepta drepturile banesti pentru aprilie-mai-iunie/2012.Ei aici,la Dolinsca,au ajuns milogii pe care ii arata localnicii cu degetul,dar va imaginati ce se intampla cu familiile lor in tara?

Stimate domnule ministru,situatia risca sa scape de sub control.Oamenilor le-a ajuns cutitul la os si,mai mult decat atat,li se mai si rasuceste cutitul in rana.

Stimate domnule ministru,va rog din tot sufletul sa dispuneti masurile necesare pentru a rezolva problema pana la sfarsitul acestei luni.

Stimate domnule ministru,va anexez “SCRISOARE CATRE CONSULATUL ROMAN DIN UCRAINA » si « Tabel nominal cu personalul muncitor de la Filiala Krivoi Rog ARCOM SA Bucuresti care solicita achitarea drepturilor banesti din octombrie 2011 la zi ».Mentionez ca am aprobat,semnat si stampilat Tabelul mentionat mai sus.

Cu stima si respect,

Dragomirescu Viorel,directorul Filialei ARCOM Krivoi Rog – Ucraina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stimaţi cititori,prezentul articol intră în vigoare începând cu data de 30 iulie 2012!!!

DUMINICĂ,29 IULIE 2012,TOŢI CETĂŢENII ROMÂNI CU DREPT DE VOT TREBUIE SĂ SE PREZINTE LA URNE!!!

Părerea subsemnatului este că doar cei care au în cap,în loc de creier,căldări portocalii,peşte stricat şi biciclete vor sta acasă sau vor pune ştampila pe NU !!!După analiza şi calculele mele,aceştia sunt în număr foarte,foarte,foarte mic!!!Marea majoritate a cetăţenilor români au creier în cap,cu care gândesc,şi au luat deja hotărârea fermă de a se prezenta la urne şi de a pune ştampila pe DA !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Începând cu 30 iulie 2012 începen să-i tragem de urechi pe guvernanţi pentru că au promis că nu vor face ca portocalii dar,în unele locuri,o fac mai abitir ca ei,şi pentru asta trebuie să dea socoteală poporului care şi-a pus speranţa în ei!!!Eu,cel puţin,aşa voi face,îl voi bombarda pe VV Ponta cu CIM KRIVOI ROG,cu infractorii nesimţiţi şi nemernici din ministerele economiei, finanţelor,de la SGG,ANAF,etc.,cu somarea premierului să ordone subordonaţilor menţionaţi mai sus să scrie totul,transparent,pe site-urile fiecăruia,lista cu infractori nesimţiţi,ce pedepse au primit şi modul de soluţionare a tuturor petiţiilor,în mod special ale subsemnatului!!!