Doamnă Procuror General al României,

Sper,din tot sufletul,să vă autosesizaţi din conţinutul acestui articol pentru a dispune Procurorului Şef al DNA,Daniel Marius Morar,începerea urmăririi penale a numiţilor VICTOR-VIOREL PONTA (prim-ministru al României) şi DANIEL CHIŢOIU (ministrul economiei) pentru infracţiunile de :

1.Încălcarea flagrantă a Legii 53/2003-CODUL MUNCII.

2.Crimă cu premeditare,prin înfometare,a 250 de cetăţeni români (80 de angajaţi ai filialelor antreprenorilor români care se află în Ucraina pentru ”paza şi întreţinerea combinatului minier Krivoi Rog” şi 170 de membri ai familiilor lor care se află în România),ca urmare de consecinţă a infracţiunii de la pct. 1.

Legea 53/2003,reactualizată,prevede la art. 166,al.1 că “Salariul se plăteşte în bani cel puţin o dată pe lună, la data stabilită în contractul individual de muncă, în contractul colectiv de muncă aplicabil sau în regulamentul intern, după caz.”.

Dar,surpriză,DECONTĂRILE dintre antreprenori şi ministerul ordonator de credit (ministerul economiei) SE FAC TRIMESTRIAL!!!Prin urmare de consecinţă S-A HOTĂRÂT ca şi angajaţii filialelor de la Krivoi Rog să primească drepturile băneşti tot trimestrial!!!

Din nou surpriză,angajaţii filialelor de la Krivoi Rog NU AU PRIMIT NICI PÂNĂ ASTĂZI,10 AUGUST 2012, DREPTURILE BĂNEŞTI PE TRIMESTRUL 4 DE ANUL TRECUT-2011,NICI PE TRIMESTRUL 1-2012 ŞI NICI PE TRIMESTRUL 2-2012 !!!

ESTE FOARTE SIMPLU!!!ECHIPA PONTA-CHIŢOIU A HOTĂRÂT SĂ OMOARE,PRIN ÎNFOMETARE,LIPSINDU-I DE MIJLOACELE BĂNEŞTI PENTRU A-ŞI ASIGURA MĂCAR PÂINEA CEA DE TOATE ZILELE,PE CEI CIRCA 80 DE ANGAJAŢI LA FILIALELE DE LA KRIVOI ROG ŞI CEI CIRCA 170 DE MEMBRI AI FAMILIILOR LOR!!!

CUM CREDEŢI CĂ S-AU DESCURCAT ACEŞTI OAMENI TIMP DE 10 LUNI??? MÂNCARE,ÎNTREŢINERE,LUMINĂ,APĂ,GAZ,CĂLDURĂ,RATE LA BANCĂ, MEDICAMENTE, UNIFORME ŞCOLARE,GHIOZDANE,CĂRŢI, CAIETE, CREIOANE,PACHEŢELUL PENTRU RECREAŢIA MARE,ETC.!!!CUM AU REUŞIT ACEŞTI OAMENI SĂ-ŞI ASIGURE TOATE CELE DE MAI SUS???

AJUNŞI LA CAPĂTUL RĂBDĂRII AU FĂCUT GREVĂ,AU SUNAT LA CHIŢOIU,AU SUNAT LA PONTA,AU SUNAT LA AMBASADĂ, RĂSPUNSURILE LOR AU FOST UNUL ŞI ACELAŞI:

MURIŢI BĂI PROŞTILOR,CĂ N-AVEM DE UNDE SĂ MAI LUĂM !!!

DE 10 LUNI DE ZILE GUVERNUL ROMÂNIEI ŢINE 250 DE CETĂŢENI ROMÂNI ÎNTR-UN REGIM CRIMINAL DE ÎNFOMETARE,PE CARE ÎL VOR MENŢINE PROBABIL PÂNĂ LA VICTORIA FINALĂ,DECESUL LOR!!!

 

Faţă de cele expuse mai sus,vă rog să binevoiţi să daţi curs solicitării mele!

Cu deosebită stimă şi consideraţie,

Bogdan Marinescu,un simplu cetăţean român anonim.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Această solicitare o voi trimite,sub formă de PLÂNGERE PENALĂ,doamnei Procuror general al României,pe adresa sesizare@mpublic.ro ,şi,spre informare, domnului  Daniel Marius Morar,Procuror Şef al D.N.A.,pe adresa anticoruptie@pna.ro .Voi trimite solicitarea însoţită şi de poza de mai jos.