ROXANA IORDACHE DIN NOU CĂTRE JUDECĂTORUL DANILEŢ !!!

“Cine atacă procurorii, riscă închisoarea”, scrie pe blogu-i judecătorul Danileţ, după care atenţionează cu articole de Cod Penal.Serios???

-Nu vi se pare o degradare lamentabilă a statutului de procuror să urle din poartă-n poartă? Unde scrie în Codul de Procedură Penală că oamenii pot fi anchetaţi la domiciliu, fără mandat şi fără calitate?

-În ce stat de drept s-a mai pomenit să fie anchetaţi lideri politici pentru că şi-au îndemnat alegătorii să voteze?

-Aţi aflat că procurorii au ajuns să favorizeze infractorii, în sensul că profitând de anchetele desfăşurate în afara practicii judiciare, răufăcătorii se pretind procurori? Iar oamenii îi confundă pe procurori cu infractorii.

-Dacă eu nu vreau să jur decât pe Torah, procurorii itineranţi au în dotare? Şi mai ales, îndrăznesc? Dacă îi acuz de blasfemie şi de antisemitism?

Nu mă intimidează intimidările dumneavoastră – mă autodenunţ şi repet augmentat ce am scris pe blogul meu, anume că Laura Codruţa Kovesi e aşa o ruşine pentru funcţia pe care o deţine şi asemenea campanii totalitare patronează în chip de prim-procuror politic încât ar merita dată afară cu şuturi în cur. Consideraţi-o recidivă şi propuneţi agravantă. Revocarea nu-i un şut în cur? Ceea ce va binemerita.

P.S. Şi atenţie la titlu, aţi pus virgulă între subiect şi predicat 😀 😀 😀 !!!

Nu e bine domnule procuror,nu e bine,cu câtă şcoală ai şi să faci asemenea greşeli elementare, ptiu drace,nu e bine domnule procuror!!!Cu cât ţi-ai cumpărat “diploma” de procuror domnule procuror???Sau ţi-a făcut-o cadou coana LULUŢA???

Ceea ce mi s-a părut FOARTE TARE este unul din cele 65 de comentarii la acest articol minunat al tigroaicei Roxana Iordache.Este comentariul anonimului FLORIAN din data de 11.08.2012.

Florian spune:
sâmbătă 18 august 2012 la 1:58:06 pm

Acum cateva minute, am postat pe blogul lui Ponta urmatorul mesaj, care deocamdata este la moderare:

Daca luni, 20 august, demarezi procedurile de destituire a Laurei Kovesi si a lui Daniel Morar, CSM isi va putea da avizul (fie el si negativ) in sedinta de miercuri 22 august. Motive sunt destule, si voi mentiona doar doua:
– interogatoriile facute din poarta in poarta, fara citatii;
– cei care au primit totusi citatii, au fost citati in calitate de martori, deci normal era sa li se ceara informatii despre fapte savarsite de terte persoane. Ei insa au fost anchetati despre propriul vot, deci este vorba de un abuz (citati ca martori, dar anchetati ca faptuitori).
Daca nu vei demara pe 20 august procedurile de demitere a celor doi, in calitatea de ministru interimar al justitiei pe care o detii, va fi clar pentru toata lumea din ce tabara faci parte. Si voi avea grija sa raspandesc mesajul de mai sus pe cele mai citite bloguri politice care sustin USL.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Consilierul Monicăi Macovei,judecătorul Vasilică, mai cunoscut ca “magistratul din portbagaj”: Cine atacă procurorii, riscă închisoarea!

Preluare de pe ghimpele !!!