Vă redau un mic pasaj dintr-un articol excepţional,documentat “beton”,cu link-uri de trimitere la documente năucitoare ce dovedesc implicarea României în traficul ilegal de armament în zonele de conflict supuse embargoului ONU!!!Articolul este scris de RĂPITUL DIN IRAK,OVIDIU EDUARD OHANESIAN,astăzi 9 septembrie 2012!Vă recomand să citiţi integral articolul şi să intraţi pe toate link-urile menţionate în cadrul lui,să vă cruciţi,să vă minunaţi şi să înţelegeţi DE CE VOR UNII SĂ FIE LA PUTERE PE VECIE!!!Trebuie doar să faceţi click AICI !!!

Armament pe calea aerului

 Specialiștii spun că practica închirierii unor aeronave de marfă implicate în traficul de arme, de către serviciile de informații, Președinție și armată,  este veche în România. Cel puțin la fel de veche ca și cea a contrabandei maritime. După 1989, rămași fără flota de contrabandă (datorită genialului conducător Traian Băsescu), românii au folosit intens traficul aerian ilegal de arme. Situația a scăpat de sub control în perioada 1996-1998, când tot mai multe firme din subordinea MApN și aeronave autothtone au apărut în rapoartele ONU, referitozre la contrabandă, alături de vestitul traficant Viktor Bout. Dosare ca Țigareta II sau 628/D/P/2005 “Armamentul” sunt și acum secretizate datorită gravității faptelor pe care demnitarii români și serviciile secrete le-au comis. Deși crima organizată la nivel de stat de la noi a căpătat amploare internațională (vezi legătura Viktor Bout – Shimon Naor – Omar Hayssam), dosarele și făptașii sunt bine ferecați în seifurile Parchetului General și la Președinție. Acesta este unul dintre motivele pentru care Băsescu ține cu dinții de scaunul de la Cotroceni și pentru care și-a subordonat serviciile secrete și justiția.

NU TREBUIE SĂ IASĂ LA SUPRAFAŢĂ CONTRIBUŢIA STATULUI LA TERORISMUL INTERNAŢIONAL!!!

Una dintre instituțiile ieșite de sub controlul prezidențial, care îi poate dovedi pe infractori, este MApN.  Dacă MIA Airlines (firmă implicată în recentul scandal al zborului prezidențial la Riad) a executat un zbor cargo, ministrul Apărării are posibilitatea de a verifica tipul de acord de survol acordat. Și-l poate face public.

De la directorul Romatsa, securistul Aleodor Frâncu nu așteptăm nimic bun în acest sens !!!