Stimaţi cititori,nu exagerez cu nimic.În cele ce urmează voi dovedi acest lucru.

Pe 5 martie 2012 am publicat articolul  SGG,MECMA şi ANAF-premii de excelenţă pentru nesimţire,indiferenţă şi bătaie de joc .În acest articol am demolat răspunsul MECMA la Sesizările mele privind JAFUL NESIMŢIT al COMBINATULUI CIM KRIVOI ROG-UCRAINA.Tot în acest articol am relatat inspecţia efectuată în decembrie 2011,în ajunul Crăciunului,de Corpul de control al ministrului Economiei,4 inspectori incoruptibili, dintre care nea Mitică Bărăscu,om de bază în minister încă de pe vremea lui Vindeanu,era şeful echipei.Vă reamintesc un mic pasaj din acest articol.

O echipă de ”comando” (4 inspectori incoruptibili) a sosit la Dolinsca într-o sâmbătă spre seară.Conform tradiţiei de la Dolinsca ,seara a început paranghelia până spre miezul nopţii.Duminică s-au îmbarcat în microbuz şi au plecat în excursie la Krivoi Rog ,la bazarul central, pentru a-şi face cumpărăturile de Crăciun!Seara s-a făcut ”bis” la paranghelie şi tot până spre miezul nopţii.Luni a început misiunea de analiză şi control.Aceasta a constat tot într-o excursie pe la obiectivele construite de români,de-a valma,şi predate beneficiarului acum 20 de ani şi nepredate beneficiarului,aflate în paza antreprenorilor români.

NOTĂ.Aşa de bine erau în temă cu ce se ”mănâncă” combinatul încât unul dintre incoruptibili (unul mic,borţos şi foarte brunet,care lucrase mulţi ani la CS Galaţi înainte de a ajunge incoruptibil la MECMA ) era să cadă pe spate (să se accidenteze) când i s-au prezentat blocurile de locuinţe ”Cum bă,aţi făcut şi blocuri acilea,şi spital şi sanatoriu şi şcoli şi grădiniţe???Sunteţi tari domle!!!”Pentru că timpul era scurt (4-5 ore luni şi 4-5 ore marţi) pentru a viziona toate obiectivele,au uitat că trebuie să deschidă staţiile şi substaţiile electrice ca să constate că nu mai este nici un centimetru de bară de cupru.

………………………………………..

Cred că expunerea mea de mai sus v-a convins că totul este muşamalizat,acoperit şi protejat de ordonatorul de credite MECMA în strânsă colaborare cu MFP (Ministerul Finanţelor Publice).

Consider că ordonatorul de credite,MECMA, şi MFP se fac complici cu autorii infracţiunilor comise la CIM Krivoi Rog-Dolinsca Ucraina.

Pentru lămurirea tuturor aspectelor sesizate consider că este absolut necesară o analiză şi un control temeinic şi amănunţit de către o echipă de profesionişti din CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU!”

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bineânţeles că rezultatele controlului au fost conform aşteptărilor,totul este în ordine,la locul lui, etichetat şi evidenţiat în contabilitate!!!

Acum să revin la comunicatul important pentru ţară.

Echipa Ponta-Chiţoiu a hotărât să retrimită echipa de incoruptibili,în frunte cu acelaşi Mitică Bărăscu,în control la gaura neagră de 1 miliard de dolari îngropată în fundătura Dolinsca din Ucraina,CIM KRIVOI ROG!!!Evident că sosirea la Dolinsca este programată tot într-o sâmbătă seara,adică mâine 10 noiembrie 2012!!!

LUPUL ÎŞI SCHIMBĂ PĂRUL DAR NĂRAVUL BA !!!

Credeţi că vor face altceva decât au făcut în decembrie 2011?

Oricum la Dolinsca au început febril pregătirile încă de acum câteva zile.Noul director Ady-Pleaşcă a dat dispoziţie ca apartamentul în care a locuit piticul handicapat să fie transformat urgent în apartament de protocol.Agitaţie mare,curăţenie generală,remobilare,perdele,garnituri de pat,etc.,etc.

Au rămas şi cu gura căscată cînd au găsit un bici şi hamuri,se pare că pedofilul handicapat era şi sodo-masochist şi paraşuta Aliona doar aşa îl mai „scula” la „treabă”!!!Curvarul infractor Roman Vasilică a pornit cu sârg la cumpărat de haleală şi pileală ca pentru o nuntă cu 100 de invitaţi!!!

Ghiţă Dorin,şeful pazei,a dat ordine precise paznicilor să facă curăţenie lucie prin toate barăcile şi pe tot teritoriul repartizat pentru pază.

Noul director,Ady-Pleaşcă,e într-un mare impas.Toată tarlaua din combinat,partea românilor de vreo 30 hectare şi vreo 100 de obiective-clădiri,este păzită de 2 (DOI) PAZNICI PE TURĂ!!!O fi de bine?Păi sigur că da,s-a creat un spaţiu mult mai larg fără supraveghere şi deci sosirea la furat este mult mai uşoară şi fără frică!!!

Şi mai e o problemă delicată de rezolvat „4 regine ale nopţii”  care să-i facă pe incoruptibili să se simtă în al nouălea cer,conform reţetei fericirii „fripturi în sânge,vin,femei”!!!Delicată problemă pentru că doamna director,Nadia Macaraua,nu are decât 2 surori,surorile dinamită,una dintre ele-Liuba aducându-l în extaz pe senatorul Paul Păcuraru prin anii 1994-1996!!!Despre asta v-am povestit în articolul pleacă pedofilul handicapat D.V.,vine tăntălăul Ady-Pleaşcă,sluga curvarului infractor R.V.

Stimaţi cititori,vă promit solemn că vă voi ţine la curent cu toată activitatea incoruptibililor,pas cu pas,ceas cu ceas.Voi dedica un întreg articol în care voi relata totul încă din momentul sosirii în curtea blocului unde locuiesc o parte din angajaţii filialelor ARCOM şi UZINEXPORT KRIVOI ROG. Cu update din oră în oră!

Punem pariu că va fi copy-paste decembrie 2011???