Domnul Cristian Tudor Popescu,senior editor la ziarul Gândul,cu un bisturiu bine ascuţit,face o autopsie excelentă,cu precizia unui chirurg renumit,a proiectului Roşia Montană.

O să vă redau doar finalul articolului domnului CT Popescu.

Nu sunt în măsură să trag o concluzie economică sau ecologică în legătură cu Roşia Montană. Pot, în schimb, să trag una logică:

când cineva cheltuieşte aur cu tona, ani de zile, pentru a te convinge public că vrea să-ţi facă un mare bine, ţie, nu lui, mai mult ca sigur te aşteaptă un rău pe măsură.

PS

Când scriu aceste rânduri, la Realitatea TV s-a trecut de la persoane separate la antrenarea propagandistică în direct a întregului colectiv: un grup de locuitori din Roşia Montană îi ovaţionează pe specialiştii care au fost împotrivă şi li s-a luat ceaţa de pe ochi şi îi huiduie pe cei care rămân împotrivă încercând să argumenteze.

Articolul integral îl puteţi citi AICI !

Nu mă pot abţine şi vreau să huidui şi eu pe cineva! Să HUIDUI şi eu ANTENA 3,care nu este de loc departe de iREALITATEA TV!!!Cu aceeaşi nesimţire crasă ca iREALITATEA TV şi ANTENA 3 PUBLICĂ SPOTURILE NEMERNICE şi MINCINOASE ale GOLZILOR CORPORAŢI şi IMPLICIT MILITEAZĂ pentru PROIECTUL RMGC!!!

TOT CEEA CE FACEŢI ESTE ABSOLUT MINUNAT şi FANTASTIC!!!DAR PENTRU CELE DE MAI SUS,ANTENA 3,vă huidui din toţi rărunchii:HUUUUOOOOOOOOOOOO !!!!!