Boala Morgellons:o maladie misterioasă şi îngrozitoare.Există ea oare cu adevărat?

18 noiembrie 2009

Îşi aminteşte cum totul a început cu o urticarie.Apoi pierderea de energie. Apoi vezicule care i-au umplut tot corpul.Totul a devenit ciudat.Fibre ciudate păreau să-i crească din mână.Şi formaţiuni mici şi negre la încheietura mâinii şi degete.

Citiţi totul,cu multă atenţie,pe SECRETELE LUI LOVENDAL !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

O boală inventată pentru o campanie publicitară???

Vineri, 08 Octombrie 2010

Recent, circulă zvonuri în jurul unei boli necunoscute numită Morgellons, o boală de piele care implică viermi mici şi fenomene halucinatorii.
În SUA, medicii sunt mai divizaţi ca niciodată privind boala Morgellons. Există şi o primă victimă, un bolnav pe nume Tarvis Wilson care s-a sinucis în Texas.

Apoi, ele au apărut şi în Canada, Marea Britanie, Australia şi Olanda.

Pacienţii descriu insecte sau paraziţi care le aleargă pe sub piele! Unii şi-au pierdut părul sau dinţii perfect sănătoşi şi deocamdată nu există nici un raport de vindecare spontană. O analiză preliminară sugerează că fibrele ieşite din răni ar putea fi făcute din celuloză, o moleculă care se găseşte în plante. Substanţele care n-au nici un motiv de a se găsi în corpul uman. Bolnavii au dureri şi s-au înregistrat schimbări ale comportamentului la unii dintre ei!Se va recunoaşte boala stranie sau nu?

Centers for Disease Control and Prevention crede că ea este reală!

Sursa AICI !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maladia Morgellons

Pare  incredibil,dar la început de secol XXI există o boală misterioasă a cărei existenţă însăși este pusă la îndoială de unii medici și susţinută cu tărie de alţii,comunitatea medicală fiind divizată în acest sens. Este vorba de maladia Morgellons,a cărei descriere pare desprinsă din filmele de groază:celor afectaţi de bizara boală le apar pe piele tot felul de erupţii zemuinde,din care ies fibre misterioase de culoare roşie,neagră sau albastră.În plus,ei sunt chinuiţi de oribila senzaţie că pe sub piele li se plimbă tot felul de vietăţi.Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor din Statele Unite tocmai a demarat un studiu ce se va desfășura  în California și care va consta în testarea a 150-500 de persoane ce pretind a suferi de maladia Morgellons. 

Articolul integral pe AGENDA.RO !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Inexplicabil: Boala Morgellons

Scris de Michael Brooks / Sâmbătă, 11 Februarie 2012 12:40

Oboseală? Simţi insecte sub piele? Atunci, suferi de o boală despre care se crede că nu există. Dacă ai o stare de oboseală, ai leziuni ale pielii, simţi dureri şi ai o senzaţie ca şi cum insecte ţi s-ar târî pe piele, atunci cel mai probabil suferi de boala Morgellons.Te avertizez, însă, că această boală s-ar putea, de fapt, să nu existe. Nimeni nu ştie dacă boala Morgellons este o afecţiune reală sau nu.În curând am putea afla mai multe. Centrele americane de Control şi Prevenire a Bolilor (CDC- Centers for Disease Control and Prevention ) sunt în mijlocul unui studiu mare şi sistematic despre afecţiunea Morgellons. Studiul are scopul de a determina dacă există de fapt o bază fiziologică a bolii. CDC nu are prejudecăţi despre boala Morgellons, spune Michele Pearson, care conduce studiul.  „CDC a abordat acest lucru ca pe o boală inexplicabilă”, spune ea.

Articolul integral pe stiinta la minut !

73 de întrebări la care nu s-a găsit încă răspuns aici Inexplicabil – ce nu ştim încă !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

MORGELLONS,ACUM ŞI LA VECINII NOŞTRI,ÎN UCRAINA!!!

Boala misterioasă care-i determină pe ucrainieni să se scarpine până ţâsneşte sângele!

În loc de a fi trataţi,oamenii sunt trimişi la azilul de nebuni.
Periculoasa boală Morgellons,pe care medicii nu ştiu cum să o diagnosticheze, pătrunde cu încredere în Ucraina,confirmă medicii din Ternopol.Pe pacienţii, care se plângeau că un fel de creaturi li se târăsc pe sub piele,medicii i-au trimis la casa de nebuni.Cu toate acestea, medicii spun că într-adevăr asta nu este halucinaţie,ci un fel de ciuperca,au aflat jurnaliştii de la TSN.
Viermele nebun,străbate tot corpul pe sub piele,mănâncă,se mişcă şi muşcă, astfel încât te scarpini instinctiv,îşi descriu boala zeci de pacienţi ai Profesorului Mihail Andreicin,membru corespondent al Academiei Naţionale de Ştiinţe Medicale din Ucraina,primul care s-a angajat să studieze această boală teribilă.

Unul dintre pacienţii profesorului s-a plâns că boala i-a transformat viaţa într-un adevărat iad.Faţa  Svetlanei este brăzdată de cicatrici solide.Asta arată modul în care ea însăşi a smuls mănunchiuri de fibre de sub piele.

“Omul,pur şi simplu,smulge,şi nu ştie ce să facă cu ele.Dureri cumplite,ochi ieşiţi din orbite,şi sentimentul că prin corp se târăsc şerpi.Am tăiat doar vârful, şi totul atârnă.Atârnă ca un fir, şi curge ca iaurtul, “- a spus Svetlana,rezidentă din Ternopol.Femeia plânge de faptul că corpul ei este în mod constant cuprins de mâncărime,astfel încât a fost obligată să demisioneze de la locul de muncă, să se ascundă de oameni,şi să petreacă multe ore in baie.

“Ucraina nu ştie cum să trateze.Ce este,medicii nu pot să stabilească.Când Andreicin s-a uitat,a spus,”se mişcă într-adevăr,este viu”,şi au început să caute,ce poate fi,şi a spus că este Morgellons..” -povesteşte Svetlana.Medicii din Ternopol, care au învăţat a diagnostica boala,au declarat că este o ciupercă-dăunătoare,care se înmulţeşte rapid în corpul uman.

“Un firicel de radacină a format un nod într-un spaţiu închis.Prin urmare, concluzionez că acest firicel de radacină a fost în mişcare într-un spaţiu cu trei dimensiuni.Şi dacă mai devreme,unii nu au crezut pacienţii,eu acum îi cred.”., -a confirmat Andreicin.

Acum a crescut dramatic numărul de pacienţi.Aceasta este o boala a globalizării.Experţii spun că, dacă nu se începe studiul acestei ciuperci,la nivel de stat,boala se va răspândi rapid în toată Ucraina.Sporii ciupercii se împrăştie până la peste 12 metri înălţime,astfel încât oricine se poate infesta,spun oamenii de ştiinţă.Şi în special persoanele cu imunitate scăzută.În America,în conformitate cu cifrele oficiale,sunt mai mult de douăsprezece mii de pacienti cu boala Morgellons.Câţi sunt în Ucraina,nimeni nu a calculat încă.Oamenii de ştiinţă apreciază că printre cauzele acestei boli pot fi 

ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC ,CERCETĂRILE ŞTIINŢIFICE NECONTROLATE ÎN DOMENIUL NANOTEHNOLOGIEI sau EVOLUŢIILE ÎN DOMENIUL MILITAR (se referă probabil la armele biologice!)!!!

“. Aceasta creste in fibre,mătase,plastic,mătase pentru uniformele Armatei.

Am văzut că toată marfa Europeană SECOND HAND este infestată cu această ciupercă”,

a avertizat omul de ştiinţă Vasili Demyanenko.Ciuperca este foarte agresivă la conexiunea cu un mediu ecologic.

Această ciupercă rămâne în viaţă chiar şi atunci când se află în azot lichid, la -196 de grade.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Advertisements