Nu vă bucuraţi,nu este vorba de Parlamentul României!Este vorba de Parlamentul REPUBLICII MOLDOVA !Aceasta vine după ce în Polonia o lege în acest sens, adoptată în septembrie 2009, a intrat în vigoare în iunie 2010 « Violatorii şi pedofilii, condamnaţi în Polonia, vor fi castraţi chimic ».Am citat din  realitatea !

Parlamentul a aprobat, azi,marţi 6 martie 2012,în lectură finală, poiectul de lege care prevede castrarea chimică a pedofililor. Pentru aceasta au votat în unanimitate deputaţii Alianţei pentru Integrare Europeană.

Potrivit noii legi, vor fi castraţi chimic toţi pedofilii care vor fi condamnaţi după 1 iulie 2012 şi nu imediat cum li se va pronunţa sentinţa, ci înainte cu trei luni de ispăşirea pedepsei.Deputatul PL, Valeriu Munteanu, autorul proiectului de lege, a explicat necesitatea adoptării unei astfel de legi prin faptul că pedeapsa pentru astfel de infracţiuni este mult prea blândă şi mulţi pedofili revin la vechile obiceiuri după eliberare. „În ultimii 5 ani, 15 pedofili care au fost condamnaţi, au comis repetat aceeaşi infracţiune”, a declarat deputatul pentru Adevărul.

Munteanu susține că în ultimii ani a crescut numărul acestor infracţiuni şi că, din cauza legislaţiei prea blânde, Republica Moldova a devenit o atracţie pentru pedofilii din străinătate care vin la noi în căutarea victimelor.

Munteanu a explicat că el s-a condus de legislaţia europeană în acest domeniu şi a dat ca exemplu

Polonia care are o asemenea lege şi unde numărul infracţiunilor de acest gen a scăzut, din 2009, cu 70%.

Acum, Guvernul trebuie să decidă ce medicamente vor fi folosite pentru inhibarea totală a funcţiilor sexuale ale pedofililor.

Daniela Sâmboteanu, preşedintele Centrului Naţional de Prevenire a Abuzului faţă de Copii, a declarat că „castrarea chimică este o soluţie doar că aceasta nu rezolvă şi problema psihică a abuzatorului.

O astfel de lege este aplicată în Germania, Polonia, Rusia, Canada, Suedia și unele state din SUA.

Sursa adevarul !

R Moldova: Pedofilii vor fi castraţi chimic!

Sursa ziuaveche !

 

PEDOFILII din R. Moldova vor fi CASTRAŢI CHIMIC, a decis Parlamentul!
Sursa 
realitatea!

 

 

Într-unul din articole se scrie :

REPUBLICA MOLDOVA ESTE RAIUL PEDOFILILOR STRĂINI !!!

Vă readuc în memorie că şi Ucraina este raiul pentru pedofilul român Dragomirescu Viorel, directorul Filialei ARCOM-KRIVOI ROG,prins în flagrant cu o minoră de 9 ani chiar de către amanta acestuia,şi bunica minorei în acelaşi timp,Nadejda Orlova!!!Acest pedofil periculos mai are şi alte metehne,este pitic handicapat,homosexual,infractor şi criminalo-asasin!Deşi conducerea ARCOM de la Bucureşti,respectiv directorul general GEAMBAZI VASILE,nepotul lui JIJI BECALI-patronul SC ARCOM SA,ştie foarte bine toate “isprăvile” secretarului de stat,îl ţine în continuare director la filială!!!Geambazi Vasile,şi el infractor notoriu,îl ţine în funcţie deşi are decizia de pensionare din septembrie 2011 încălcând flagrant legea care interzice unui bugetar să mai fie angajat la stat dacă are vârsta de pensionare!!!Sper ca în curând să ajungă aşa:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++